Monday 1 September 2008

contestam toamna?

multe lucruri pot fi contestate pe lumea asta... chiar un testament (lucru dement si trist, dupa mine). atunci de ce nu am putea contesta toamna?

m-am nascut toamna si totusi parca niciodata n-am iubit-o... n-as stii ce anotimp imi place mai tare. poate defapt toamna e cea mai frumoasa... dar cand pe 30 august te ia vantul pe sus si ti-e frig la o terasa, la ora 3 dupa-masa, nu poti decat sa bombani si sa simti tradat.

cand m-am intors din vacanta, avem impresia ca venise toamna. doar din cauza faptului ca reincepusem sa vin la centru. si totusi atunci era inca vara. vara calda, torida, lenesa...

acum vine toamna. nu mai pornim aerul conditionat (atat de vital in noptile de vara), diminetile sunt racoroase si orasul mai plin. si noi cred ca trebe sa devenim mai harnici. nu sunt deacord! protestez! contest toamna asta... macar inca un pic...

2 comments:

Unknown said...

eu contest si vara daca imi permiteti...ca ceea ce traim aici sub ploaie si nori numai vara nu se numeste...traiasca toamna bucuresteana! jos vara lyoneza!

ana said...

aici iti dau dreptate. e si o parte frumoasa acum - lumina. calda si primitoare.
ti-as trimite o poza, dar nu e o lumina pe care o vezi neaparat... e mai degraba o lumina pe care o simti.